Balkonske Ograje

Inox Balkonske Ograje

Nerjaveče jeklo imenovano tudi Rostfrei je odličen material za izdelavo Balkonskih Ograj. Trajnost  ograje izdelane iz Inox materiala je doživljenska, saj se tudi ob poškodbi le-ta samozaščiti. Zaradi odličnih obdelovalnih lastnosti lahko izgled Balkonske Ograje prilagodimo vsaki Vaši Želji. 

Kompaktne Balkonske Ograje

Moderen Izgled Balkonske Ograje lahko dosežete s kombinacijo Nosilne Konstrukcije in Kompaktnih Plošč. Poleg raznolikih Dekorjev, Kompaktne Plošče odlikuje tudi trajnost in Enostavno Vzdrževanje. 

 

Kovane Balkonske Ograje

Kovane Balkonske Ograje so za ljudi s smislom za oblike. Kovana Ograja lahko zadosti željam še tako zahtevnih strank, saj je z različnimi oblikami mogoče dobiti zelo unikatno in prefinjeno celoto.

Kovinske Balkonske Ograje

Ograje izdelane iz navadne kovine je potrebno zaščititi z cinkom, vročim cinkom ali le Barvo. Kovinske Ograje je potrebno vzdrževati saj so podvržene zunanjim vremenskim vplivom. Kovinske Ograje je možno na koncu prašno barvati, s čimer se dobi hrapava površina in barva po izbiri naročnika.

Lesene Balkonske Ograje

Izbira Lesene Balkonske Ograje je odlična topla odločitev. Lesene Balkonske Ograje so lahko enostavne, sestavljene, stružene ... izdelujemo jih iz različnih Vrst Lesa, ki pa močno vplivajo na samo ceno Lesene Ograje.

 

Steklene Balkonske Ograje

Glavni lastnosti Steklene Balkonske Ograje je zračnost in modernost izgleda. Steklene Balkonske Ograje izdelujemo iz kvalitetnega Stekla Reflex. Ograjo lahko izdelamo tako da je podkonstrukcija vidna ali nevidna.